October 30, 2018

Wat is een entertainer?

Wie is hij/zij?

Een camping village is een plek waar je kunt, slapen, eten, sporten en genieten van de activiteiten van het animatie team. Om er voor te zorgen dat alle gasten optimaal van hun vakantie kunnen genieten biedt de camping een animatie team aan die allerlei activiteiten organiseert. Het belangrijkste doel van het animatie team is om het de vakantiegangers naar hun zin te maken.

Wat een entertainer doet:

  • De gasten welkom heten

  • Ze verschillende activiteiten aanbieden

  • Er voor zorgen dat de gasten een onvergetelijke vakantie hebben.

Een entertainer is een heuse planner, die leuke en gepaste activiteiten voor uw vakantie organiseert. Je vindt animatie teams op campings, camping villages, stranden en hotels. Een entertainer kan in verschillende landen werken doordat hij/zij vaak verschillende talen spreekt. De rol die je beoefend zal afhangen van de ervaring die je hebt, er is de mogelijkheid om na een aantal seizoen al door te groeien als animatie verantwoordelijke, dat wil zeggen dat je de hoofdorganisator bent en dus als leider wordt gezien, niet alleen voor de entertainers maar ook voor de directie van het verblijf. Het professionele leven van een entertainer is vol met verrassingen, vergaderingen maar vooral professionaliteit.

Wil je werken in Italië?

Het mooie van het werken als entertainer is dat je verschillende landen kan ontdekken. Maar aan de andere kant moet je natuurlijk altijd je best doen ook al zijn de gasten een keer in een slechte bui of hebben ze geen zin om mee te doen met de activiteiten. Wij vragen een minimale beschikbaarheid van 2 maanden (tussen mei en oktober), mocht je langer kunnen is dat altijd mogelijk en kan je daar aangeven tijdens het sollicitatiegesprek. Lijkt het je wat? Wordt dan nu lid van ons team!

Fase 1

Om een entertainer te zijn moet je minimaal 18 aar oud zijn en over goede sociale vaardigheden beschikken. Enthousiasme is ook een pluspunt. Stressbestendig, charisma en enthousiasme zijn ook erg belangrijk. Een entertainer zal namelijk ook situaties van stress en vermoeidheid tegenkomen.

STUUR JE  SOLLICITATIE FORMULIER

Fase 2

Nadat we je sollicitatieformulier hebben ontvangen, en het past bij onze visie, zullen wij je uitnodigen voor een sollicitatiegesprek via Skype. Hier zullen we je om je ervaring vragen, welke talen je spreekt en wat je verwacht van een baan als entertainer.

Fase 3

Als de sollicitatie goed is verlopen zullen wij je een baan en een contract aanbieden. Je zal dus beginnen met je eerste animatie seizoen en deel nemen als hoofd-, miniclub-, sport- of fitness entertainer!

Open chat
Bisogno di aiuto? Ti rispondiamo!
Ciao!
Come possiamo aiutarti?